Rýchly losos

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Rýchly losos

Rýchly losos

Cibuľu a cesnak si nakrájame na kolieska, zelené fazuľky očistíme od špičiek. Lososa osušíme papierovými utierkami od prebytočnej vody. Potom do neho "vmasírujeme" hrubozrnnú soľ. Na rozpálenej panvici si sprudka nasucho opražíme lososa zo všetkých strán, aby sa nám urobila hnedá kôrka, obraciame každých 15 sekúnd aby sa nám losos nespálil. Potom pridáme kvapku oleja a oriešok masla a lososa dopečieme. Maximálne 4 minúty, aby sa nám mäso nevysušilo. Na inej panvici opekáme najprv fazuľky, potom pridáme cibuľu a nakoniec cesnak. Zeleninu necháme zmäknúť. Zeleninu posypeme sezamom a lososa pokvapkáme šťavou z citróna.

Ingrediencie - 2 porcie

1 kus Cibuľa
10 g Maslo
4 strúčiky Cesnak
400 g Losos steak
2 štipky Soľ
40 g Zelené fazuľky
4 g Citrónová šťava čerstvá
10 g Semienka sezamové
10 ml Olej kokosový

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.