Raw špagety bolognese

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Raw špagety bolognese

Raw špagety bolognese

Raw food vychádza z myšlienky, že tepelne upravená strava výrazne stráca svoje výživové hodnoty. Pri prekročení teploty cca 42 °C dochádza v potravinách k ničeniu živín a dôležitých enzýmov.

 

Základná myšlienka raw je konzumovať prirodzené potraviny v kombináciách vhodných pre naše telo a najlepšie tepelne neupravené.

 

Na špagetovom strúhadle (špiralizéri) nastrúhajte jednu menšiu cuketu. Zvyšné ingrediencie rozmixujte a ohrejte v hrnci na max. 40°C (kto nechce mať jedlo vo verzii raw môže si ingrediencie klasicky opiecť). Dochuťte korením a cesnakom.

 

Cuketové špagety podávajte pokvapkané olejom a s lístkami čerstvej bazalky.

Ingrediencie - 2 porcie

2 strúčiky Cesnak
100 g Sušená paradajka
2 hrste Bazalka čerstvá
10 ml Olej olivový
4 hrste Paradajky cherry
1 kus Paprika červená
4 štipky Oregano drvené
2 kusy Cuketa

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.