Pór s mrkvou a tymianom

Doba prípravy: 15 min. | autor:

Pór s mrkvou a tymianom

Pór s mrkvou a tymianom

Pór si očistíme, nakrájame na polovičné kolieska. V sitku dôkladne prepláchneme a necháme odkvapkať. Mrkvu si nastrúhame na hrubom strúhadle. V panvici si rozpálime lyžičku kokosového oleja (ak máte nepriľnavú panvicu olej použiť nemusíte). Pór opekáme asi dve minúty, potom pridáme mrkvu, tymian, trochu soli, korenia a ďalšie dve minúty spoločne opekáme. Používame ako prílohu k akýmkoľvek druhom mäsa, rybám, alebo ako šalát.

Ingrediencie - 2 porcie

140 g Mrkva
380 g Pór
6 g Tymian
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.