Pečené morčacie mäso s hlivou, zemiaky

Doba prípravy: 60 min. | autor:

Pečené morčacie mäso s hlivou, zemiaky

Pečené morčacie mäso s hlivou, zemiaky

Na troche masla opražíme cibuľku. Hlivu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju podusiť s trochou vody a rascou do menšieho hrnca spolu s cibuľkou. Dusíme cca 15 min. Medzitým si očistíme mäso a nakrájame na menšie kúsky. Nasolíme a okoreníme. Vložíme do menšieho pekáča a zalejeme zmesou z hlivy a cibuľky. Pečieme cca 50 min. na 180 °C. Podávame s varenými zemiakmi.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
200 g Hliva ustricová
200 g Zemiaky varené bez šupky
200 g Morčacie mäso restované
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
2 štipky Rasca

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.