Nátierka z údeného lososa

Doba prípravy: 20 min. | autor:

Nátierka z údeného lososa

Nátierka z údeného lososa

Údený losos by nemal chýbať na žiadnej oslave!

Jeho cena ale nie je najpriaznivejšia a preto, sa ako skvelý kompromis ponúka nátierka. Určite budete milo prekvapený!

 

Aj keď v údenom lososovi nájdete rovnako prospešné látky, ako v čerstvej rybe, veľký obsah soli z tejto pochúťky robí výnimku. Na tanieri by sa preto mal údený losos objaviť len raz za mesiac.

Do detského jedálnička sa neodporúča vôbec.

 

 

Údeného lososa nakrájajte na malé kocky. Cibuľu nakrájajte na jemno a pridajte k lososovi. Ďalej pridajte čierne korenie a citrónovú šťavu. Všetko dôkladne zamiešajte a pridajte tvaroh. Znova zamiešajte.

 

Nechajte nátierku odstáť v chladničke a podávajte s kvalitným žitným alebo celozrnným pečivom.

Ingrediencie - 2 porcie

1 kus Cibuľa
60 g Losos údený
1 hrsť Pažítka
2 štipky Čierne korenie
2 g Citrónová šťava čerstvá
20 g Odtučnený tvaroh

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.