Morčacie mäsko s pečenou mrkvou

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Morčacie mäsko s pečenou mrkvou

Morčacie mäsko s pečenou mrkvou

Olúpanú a nakrájanú mrkvu na kolieska poukladáme na papierový obrúsok, ľahko posolíme a necháme chvíľku odpočívať. Potom ju osušíme a premiešame v hlbokom tanieri s lyžičkou olivového oleja a štipkou soli. Ďalej poukladáme plátky mrkvy na papier na pečenie a v predhriatej rúre na 180 °C pečieme po dobu 15 minút. Morčacie mäso si nakrájame na ľubovoľné kúsky, osolíme, okoreníme a sprudka orestujeme z oboch strán na nepriľnavej panvici. Kombinovať môžeme s rôznymi druhmi príloh a zeleninových šalátov.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Mrkva
200 g Morčacie mäso restované
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.