Mäsové gule so špargľou

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Mäsové gule so špargľou

Mäsové gule so špargľou

Mleté mäso v mise ochutíme a poriadne premiešame. Vytvarujeme do tvaru guľôčok asi o veľkosti golfovej loptičky. Predhrejeme rúru na 180 °C a mäsové gule pečieme na papieri pokvapkané repkovým olejom po dobu 15 - 20 minút. Špargľu povaríme vo vriacej osolenej vode cca 5 - 8 minút podľa hrúbky špargle.

Ingrediencie - 2 porcie

250 g Špargľa biela
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
4 štipky Majorán
4 štipky Karí korenie
4 ml Olej repkový
300 g Mleté mäso hovädzie a bravčové
2 štipky Provensálske korenie Vitana

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.