Mandľový marcipán je obľúbená potravina. Mandle sú skvelým pomocníkom pre poškodené nervy a v spojení s kvalitným kakaom sú priamo zdrojom dobrej nálady.
Mandle si vo výkonnom mixéri starostlivo rozmeľte, potom ich zmiešajte s cukrom, bielkom a vypracujte na tuhšie cesto. Cesto dajte odležať do chladničky.
Z odležaného cesta vytvarujte guličky, ktoré obalíte v kakau.
Pre ešte lepšiu chuť môžete do cesta pridať napríklad kvapku dobrého likéra.
90 g | Mandle lúpané celé | |
2 kusy | Vaječný bielok | |
50 g | Cukor hnedý trstinový | |
4 lyžičky | Nepražené kakao |
Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.
front.forum.comments-recipe
Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se