Marcipánové zemiaky

Doba prípravy: 20 min. | autor:

Marcipánové zemiaky

Marcipánové zemiaky

Mandľový marcipán je obľúbená potravina. Mandle sú skvelým pomocníkom pre poškodené nervy a v spojení s kvalitným kakaom sú priamo zdrojom dobrej nálady.

 

Mandle si vo výkonnom mixéri starostlivo rozmeľte, potom ich zmiešajte s cukrom, bielkom a vypracujte na tuhšie cesto. Cesto dajte odležať do chladničky.

 

Z odležaného cesta vytvarujte guličky, ktoré obalíte v kakau.

 

Pre ešte lepšiu chuť môžete do cesta pridať napríklad kvapku dobrého likéra.

Ingrediencie - 2 porcie

90 g Mandle lúpané celé
2 kusy Vaječný bielok
50 g Cukor hnedý trstinový
4 lyžičky Nepražené kakao

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.