Kuracia zmes s citrónovým kuskusom

Doba prípravy: 20 min. | autor:

Kuracia zmes s citrónovým kuskusom

Kuracia zmes s citrónovým kuskusom

Kuskus pripravíme podľa návodu na obale, len pridáme citrónovú šťavu (zo štvrťky citróna). Kuracie mäso si nakrájame na drobnejšie rezančeky, osolíme, okoreníme a obalíme v mede. Rozpálime si panvicu, potom do nej dáme rozpáliť trochu oleja (vhodného na smaženie !!). Mäso opekáme cca 5 - 8 minút. Pridáme fazuľky, paradajky, rascu, šťavu z druhej štvrtiny citróna, kurací vývar a škoricu. Privedieme k varu a povaríme, kým nám fazuľky nezmäknú (približne 8 minút).

Ingrediencie - 2 porcie

200 g Kuracie prsia
6 lyžičiek Med včelí
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
8 štipiek Rasca
100 g Zelené fazuľky
8 g Škorica
4 kusy Paradajka
40 g Citrónová šťava čerstvá
80 ml Kurací vývar
10 ml Olej kokosový
120 g Kuskus celozrnný

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.