Kurací vývar

Doba prípravy: 90 min. | autor:

Kurací vývar

Kurací vývar

Očistíme si koreňovú zeleninu-mrkvu, petržlen, zeler. Do studenej vody vložíme umytý kurací skelet a dáme variť spolu so zeleninou. Zelenina môže byť nakrájaná na väčšie kúsky, neskôr ich pokrájame podľa potreby. Vodu osolíme a varíme pod pokrievkou 2 hodiny. Po uvarení zeleniny ju vyberieme a dokrájame na menšie kúsky, oberieme mäso zo skeletu. Dochutíme soľou a korením, prípadne polievkovým korením. Jedna porcia je 250 ml.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Mrkva
40 g Zeler
200 g Petržlen-koreň
0.5 litrov Voda čistá
200 g Kuracie mäso
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.