Kurací plátok s ryžou

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový1 ml
Ryža varená400 g
Kuracie prsia (restované)100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka

Kuracie mäso opláchneme, osolíme, okoreníme. Zľahka naklepeme a sprudka opečieme na troche rastlinného oleja. Sáčok s ryžou umyjeme a vložíme ho do vriacej osolenej vody, varíme na miernom ohni cca 15 min. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odviažte polovicu množstva než je v recepte uvedené.

 

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 48.537 Kj

Bielkoviny0.28 g
Sacharidy0.25 g
Tuky1.03 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina0.01 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.