Kurací plátok s ryžou
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový | 1 ml | |
Ryža varená | 400 g | |
Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Kuracie mäso opláchneme, osolíme, okoreníme. Zľahka naklepeme a sprudka opečieme na troche rastlinného oleja. Sáčok s ryžou umyjeme a vložíme ho do vriacej osolenej vody, varíme na miernom ohni cca 15 min. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odviažte polovicu množstva než je v recepte uvedené.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 48.537 Kj
Bielkoviny | 0.28 g |
Sacharidy | 0.25 g |
Tuky | 1.03 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT