Karfiol v pomarančovej omáčke

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Karfiol v pomarančovej omáčke

Karfiol v pomarančovej omáčke

Rúru si predhrejte na 200 °C. Karfiol rozoberte na drobnejšie ružičky a dajte na papieri na pečenie piecť na dobu 20 minút. Všetky zvyšné ingrediencie okrem vody a škrobu zmiešajte v hrnci a nechajte prejsť varom, potom vmiešajte škrob rozmiešaný vo vode a nechajte ešte 2 minútky povariť. Upečený karfiol obaľte v omáčke, posypte sezamovými semienkami a môžete podávať. Možno tiež zamiešať do najrôznejších druhov šalátov, či podávať ako prílohu k mäsu.

Ingrediencie - 2 porcie

2 strúčiky Cesnak
4 lyžičky Med včelí
400 g Karfiol
2 štipky Soľ
0.2 pohárov Voda
10 g Semienka sezamové
120 ml Šťava pomarančová čerstvá
60 g Sójová omáčka
16 g Ocot vínny
30 g Škrob zemiakový

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.