Kapustnica

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Kapustnica

Kapustnica

Nie je nutné kupovať doplnky stravy či exotické ovocie, aby ste podporili svoje zdravie. V regáloch obchodov nájdete omnoho lacnejšieho a zdravšieho pomocníka- kyslú kapustu. Kyslá kapusta je skutočným elixírom zdravia. Má veľa účinných látok a skoro žiadne kalórie.

 

Na troške oleja orestujte cibuľu nakrájanú na kocky, potom pridajte sladkú papriku a následne opláchnutú kyslú kapustu- spoločne chvíľu orestujte.

 

Všetko zalejte vývarom. Pridajte soľ, čierne korenie, bobkový list a varte cca 20 minút. Zemiaky samostatne uvarte so soľou a rascou, následne sceďte a vložte do hrnca s polievkou. Všetko spolu ešte chvíľu varte a dochuťte kyslou smotanou.

 

Odporúčame polievku obohatiť o stratené vajce a podávať s kúskom čerstvého kvaskového pečiva.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
100 g Zemiaky
20 g Kunín kyslá smotana 12 % tuku
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
2 štipky Rasca
4 lyžice Olej slnečnicový
200 g Kapusta kyslá
400 ml Zeleninový vývar
2 kusy Bobkový list

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.