Hovädzí vývar

Doba prípravy: 90 min. | autor:

Hovädzí vývar

Hovädzí vývar

Hovädziu hruď nasekáme a zeleninu nakrájame nahrubo. Cibuľu a cesnak nelúpeme, cesnak len rozkrojíme alebo roztlačíme. Všetko osmažíme na oleji, pridáme korenie, zalejeme studenou vodou, privedieme k varu, trochu osolíme, zmiernime príkon tepla a ťaháme aspoň tri hodiny. Počas varenia zbierame vzniknutú penu na povrchu. Vývar scedíme cez jemné sitko alebo plátno, dochutíme soľou, prípadne mletým čiernym korením, mäso očistíme z kostí a nakrájame. Podávame s celestínskymi rezancami a na skus varenou zeleninou alebo vmiešame vajcia či akúkoľvek inú vložku (halušky, rezance, pečeňová ryža, pečeňové knedličky atď.)

Ingrediencie - 2 porcie

200 g Hovädzia hruď
2 kusy Mrkva
40 g Zeler
40 g Petržlen-koreň
2 strúčiky Cesnak

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.