Hovädzí plátok

Doba prípravy: 60 min. | autor:

Hovädzí plátok

Hovädzí plátok

Mäso umyjeme, naklepeme, osušíme a osolíme, okoreníme a necháme odležať. Olúpeme cibuľu a nakrájame ju na kolieska. Na rozpálenom oleji zo všetkých strán opečieme mäso. Potom mäso vyberieme a na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu. Nakoniec pridáme guľôčky čierneho korenia, nového korenia a opečené mäso. Podlejeme vodou a pečieme. Podľa potreby mäso obraciame a podlievame.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
200 g Hovädzie mäso - zadné
2 štipky Čierne korenie
2 poháre Voda

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.