Hamburger

Doba prípravy: 20 min. | autor:

Hamburger

Hamburger

V miske zmiešajte mleté mäso, korenie, cibuľku, vločky, dijónsku horčicu a vajce.

 

Z mäsa si vytvorte karbonátky.

 

Mäso dajte opekať na rozpálený gril (panvica, gril v rúre, rošt na ohni), pečte tak dlho, kým nebude úplne prepečené, cca 5 minút z každej strany.

 

Celozrnnú žemľu rozrežte na polovicu a dajte na chvíľu piecť. Potom si na jednu polovicu žemle natrite trocha paradajkového pretlaku, ktorý ste si osolili a pokvapkali citrónovou šťavou a na druhú polovicu dajte trocha horčice. Potom vložte karbonátok, zeleninu a priklopte druhú časť žemle.

 

TIPY:

  • Odporúčame použiť zadné hovädzie a mäso pomlieť nahrubo- burger sa tak počas prípravy nerozpadne.
  • Použite mäso s 20% tuku, bude šťavnatejšie.
  • K hamburgeru sa perfektne hodí malé pivo a nezabudnite na papierové obrúsky.

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.