Eintopf cestoviny z jedného hrnca

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Eintopf cestoviny z jedného hrnca

Eintopf cestoviny z jedného hrnca

Ak nemáte náladu na varenie, no napriek tomu si chcete pochutnať na niečom zdravom a výživnom, skúste cestoviny z jedného hrnca. Sú chutné a dajú sa pripraviť prakticky bez námahy.

Odporúčame, aby ste siahli po celozrnných cestovinách, ktorú sú vyrobené z obilnín bohatých na živiny.

 

Recept je veľmi jednoduchý. Najprv si pripravte zeleninu. Cibuľu, cesnak a cherry paradajky nakrájajte na menšie kúsky.

Takto pripravenú zeleninu dajte do hrnca, pridajte nakrájané paradajky z plechovky, sušenú bazalku, vaše obľúbené celozrnné cestoviny, pokvapkajte trochou olivového oleja a zalejte vodou alebo zeleninovým vývarom tak, aby boli ingrediencie ponorené (prípadne môžete vodu počas varenia prilievať).

 

Všetko priveďte spoločne k varu a občas premiešajte. Varte približne 10 minút tak, aby cestoviny zmäkli, nasiakli vodu a vytvorila sa hustá zmes. Na záver okoreňte podľa chuti a vmiešajte hrsť rukoly.

Na tanieri ozdobte čerstvou bazalkou.

 

Ak chcete, môžete si tiež vyrobiť vlastný raw parmezán. Stačí jednoducho namlieť kešu orechy a zmiešať ich s lahôdkovým droždím a štipkou soli.

Dobrú chuť!

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
2 strúčiky Cesnak
2 hrste Bazalka čerstvá
20 g Bazalka sušená
20 ml Olej olivový
2 hrste Paradajky cherry
2 hrste Rukola
1 hrsť Orechy kešu
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
300 g Paradajky v plechovke
300 g Cestoviny celozrnné pšeničné varené
8 lyžičiek lahôdkové droždie

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.