Dusený králik v kapuste

Doba prípravy: 50 min. | autor:

Dusený králik v kapuste

Dusený králik v kapuste

Nie je potrebné nakupovať doplnky stravy či exotické ovocie, aby ste podporili svoje zdravie. V regáloch obchodov nájdete oveľa lacnejšieho a zdravšieho pomocníka- kyslú kapustu. Kyslá kapusta je skutočným elixírom zdravia. Obsahuje veľa účinných látok a skoro žiadne kalórie.

 

Mäso si nakrájajte na ľubovoľne veľké kocky. Kyslú kapustu môžete opláchnuť vodou, následne ju pokrájajte.

 

Cibuľu nakrájanú najemno speňte v panvici na troške kokosového oleja. Pridajte nakrájané mäso a orestujte tak, aby bolo zo všetkých strán opečené. Potom prisypte trochu papriky, pridajte kapustu a podlejte vodou alebo vývarom. Okoreňte, osoľte a duste kým nebude mäso mäkké, cca 30 minút.

 

Odporúčame podávať s celozrnnou knedľou, zemiakmi alebo napríklad s ryžou či ľahkou zeleninovou prílohou.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
160 g Králičie mäso
2 štipky Soľ
2 štipky Rasca
6 štipiek Korenie paprika mletá
300 g Kapusta kyslá
10 ml Olej kokosový

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.