Cícerová panvica

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Cícerová panvica

Cícerová panvica

Cícer je chutná strukovina, ktorú môžete poznať aj pod názvom „rímsky hrach“. Je zdraviu prospešná a navyše neobsahuje lepok, takže je vhodná aj pri bezlepkovej diéte.

 

Na panvicu si pripravte olej, nasekanú cibuľku, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zázvor, rascu a spoločne opekajte cca 2 minúty.

 

Potom pridajte precedený uvarený cícer a sušené paradajky. Môžete použiť aj cícer z konzervy alebo si doma namočiť suchý a potom ho uvariť. Spoločne varte cca 5 minút. Dochuťte soľou, čiernym korením, citrónovou šťavou a pridajte čerstvý koriander.

 

Ďalej si podľa návodu na obale uvarte quinou, nechajte mierne vychladnúť a podávajte s cícerovou zmesou na ľadovom šaláte.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
2 strúčiky Cesnak
6 ml Olej olivový
100 g Ľadový šalát
6 g Zázvor koreň
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
2 štipky Rasca
10 g Citrónová šťava čerstvá
200 g Cícer v slanom náleve Bonduelle
400 g Paradajky v plechovke
2 hrste Koriander vňať

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.