Bravčová panenka s hruškami

Doba prípravy: 40 min. | autor:

Bravčová panenka s hruškami

Bravčová panenka s hruškami

Olivový olej si zmiešame so soľou, rozmarínom a roztlačeným cesnakom. Do vzniknutej zmesi si naložíme pripravené mäso nakrájané na plátky a necháme v chladničke odležať cca 2 hodiny. Potom mäso sprudka orestujeme na rozpálenej panvici. Rúru si predhrejeme na 180 °C a potom do nej v pekáčiku vložíme mäso spolu s na plátky nakrájanými hruškami, podlejeme trochou vody a pečieme cca 20 minút. Ozdobíme špenátovými lístkami a ako prílohu môžeme zvoliť celozrnnú ryžu, cestoviny či zemiaky.

Ingrediencie - 2 porcie

2 strúčiky Cesnak
10 ml Olej olivový extra panenský
240 g Bravčová panenka
200 g Hruška
100 g Špenát čerstvý
2 štipky Soľ
20 g Rozmarín

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.